Sofor.hu Gt flotta, hozom viszem szolgáltatás
Tel: +36 30 542 4842
E-mail: sofor@sofor.hu

Sofor.hu - flottakezelés, sofőrszolgálat
ÁRAINK

A Megrendelő igényei alapján kidolgozott és a szolgáltatási szerződésben rögzített feltételeknek megfelelően történik a munka elvégzése és annak díjazása. Cégünk megalapításakor Alapdíjainkat a 2001 évi Budapesti, átlagos szerviz rezsióradíjak figyelembe vételével alakítottuk ki. E díjakat jelenleg is a 2007-es szinten tartjuk, azóta nem emeltünk árainkon!

Csapatunk tagjai úgy tevékenykednek, hogy Partnereink folyamatosan elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatások minőségével és ár-érték arányával! Cégünk megítéléséről bővebb információt talál a „Visszajelzések” menüpont alatt.

FLOTTA ÜZEMELTETÉS

Gépkocsi flottákba tartozó járművek folyamatos üzemeltetésének biztosítása, napi feladatok ellátása, illetve előre nem tervezett problémák szakszerű kezelése. A csomagban található munkafolyamatok részenként is megrendelhetőek, a Szolgáltatásaink menüpont alatt található információk alapján. Az autópark-kezelési díjak meghatározásakor figyelembe vesszük Partnerünk által kiválasztott tevékenységeket, az adott flottához tartozó járművek darabszámát és számos egyéb részletet is.

Az igényelt szolgáltatásokra kidolgozott díj

HOZOM - VISZEM SZOLGÁLTATÁS
Vállalkozásunk Budapest egész területén belül egységes díjazási rendszert alakított ki, ezért nem teszünk különbséget a különböző kerületek között végzett gépkocsi mozgatásoknál, valamint nem alkalmazunk várakozási díjat. Ezzel egyszerűen tervezhetővé és átláthatóvá válik a járművek mozgatásának költsége. Vidéki szállítások alkalmával felszámításra kerülő km díj tartalmazza a gépkocsivezető vidékre történő le- illetve vissza utazásának költségeit.

Budapesten belül (alapdíj):  
Oda- vissza irányban: Alapdíj
Egy irányban: Alapdíj fele

Budapesten kívül
(alapdíj + közig. határon kívüli díj):
 
Oda- vissza irányban: Alapdíj + km díj
Egy irányban: Alapdíj fele + km díj

Magyarország területén kívül
(alapdíj + km díj + egyéb költségek):
Egyedileg meghatározott díj

TRÉLERES SZÁLLÍTÁS
Sérült, meghibásodott, üzemképtelen, új vagy leadásra került gépjárművek szállításának megszervezése és lebonyolítása Magyarországon, valamint az Európai Unió területén, saját vagy partnerünk által biztosított járművel.

A Magyar Autóklub táblázata alapján kidolgozott díj


MIKROBUSZOS VAGY BUSZOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS:

Saját vagy partnereink által biztosított járművezetőkkel, különböző nagyságú járművekkel személyszállítási feladatok ellátása Magyarországon belül és kívül egyaránt. Hosszabb út esetén a gépkocsivezető(k) szállásának költsége, napidíja, valamint egyéb díjak (úthasználat, komp, parkolás stb.) a megrendelőt terhelik.

Fuvardíj km vagy Óradíj alapú elszámolás