Sofor.hu Gt flotta, hozom viszem szolgáltatás
Tel: +36 30 542 4842
E-mail: sofor@sofor.hu

Sofor.hu - flottakezelés, sofőrszolgálat
MINŐSÉGI GARANCIÁK

Csapatunk tagjai teljes odaadással végzik a rájuk bízott feladatokat, ezzel is biztosítva jó hírnevünket.


Fontos szempont volt számomra kollégáim kiválasztásánál, hogy ismerjem régebben betöltött munkakörüket, az általuk végzett munka minőségét.

Tevékenységünkre garancia, hogy cégünk megalapítása óta eltelt időszakban a működésünkkel kapcsolatban negatív észrevétel, valamint egyetlen sajáthibás balesetünk és szabálysértési ügyünk sem volt.

Minden dolgozónk a cég logójával rendelkező galléros ingben és fényképpel, névvel ellátott azonosító kártyával látja el feladatát. E kiegészítőkkel is szeretnénk garantálni a GT. Kft. munkatársainak könnyen felismerhető, egységes megjelenését.Rendelkezünk Szolgáltatói felelősségbiztosítással a szállítási feladatok biztonságos elvégzéséhez, valamint Általános felelősségbiztosítással az egész vállalkozás minél kisebb kockázattal történő üzemeltetéséhez.

 

 Szerződéses partnereink elégedettek a csapatunk által képviselt szolgáltatások színvonalával, ezt az általunk mozgatott gépkocsik darabszámának és Ügyfeleink számának folyamatos emelkedése jelzi.

ÉVES GÉPKOCSI MOZGATÁSI DARABSZÁMOK:

SZERZŐDÖTT PARTNEREINK SZÁMA:Tevékenységünkre garancia, hogy cégünk megalapítása óta eltelt időszakban a működésünkkel kapcsolatban negatív észrevétel, valamint egyetlen sajáthibás balesetünk és szabálysértési ügyünk sem volt.

Rendelkezünk Szolgáltatói felelősségbiztosítással a szállítási feladatok biztonságos elvégzéséhez, valamint Általános felelősségbiztosítással az egész vállalkozás minél kisebb kockázattal történő üzemeltetéséhez.