Sofor.hu Gt flotta, hozom viszem szolgáltatás
Tel: +36 30 542 4842
E-mail: sofor@sofor.hu

Sofor.hu - flottakezelés, sofőrszolgálat
KEZDETEKTŐL NAPJAINKIG

KEZDETEKTŐL NAPJAINKIG

2013 Az idei terveink között szerepel a vállalatirányítási és minőségbiztosítási rendszerünk fejlesztése. A munkatársakkal közvetlen kapcsolatba kerülő személyek elégedettségének folyamatos gyűjtése és rögzítése. Ezáltal részletes információt kapunk az általunk végzett tevékenységek minőségéről, azok megítéléséről és az esetleges fejlődés szükséges irányáról.

2012 Megújult cégünk logója és bevezettük a nyakba akasztható azonosító kártyát, ezzel biztosítva CSAPATUNK egységes megjelenését. Mindannyian folyamatosan arra törekedtünk és törekedni fogunk a jövőben is, hogy folyamatosan magas szinten tartsuk a GT. Kft. által képviselt munka minőségét a FLOTTA ÜZEMELTETÉSI és GÉPKOCSI MOZGATÁSI SZOLGÁLTATÁSOK terén. A 2012-es évben közel 3500 gépkocsit szállítottunk BALESETMENTESEN, Partnereink általános megelégedésére!

2011 Ebben az évben ünnepeltük a GT. Kft. fennállásának 10. Éves Jubileumát. Az elmúlt években több ezer jármű szállítását és flotta üzemeltetését láttuk el CSAPATUNKKAL! Ezúton szeretném köszönetemet kifejezni Partnereinknek és azoknak a Személyeknek, akik megtiszteltek bizalmukkal és üzletfeleiknek, ismerőseiknek ajánlottak minket!

2010 Szponzoráltuk a Mini Rallye N1 csoportjában szereplő Trabant 601-es gépkocsi versenyzőjét. A járműre felkerült cégünk honlapjának elérhetősége és logónk is, így mindkét fél számára, kölcsönösen előnyös kapcsolat jött létre. Két új vállalkozással sikerült szerződést kötnünk hozom-viszem szolgáltatás ellátására.2010 A Novartis Hungária Kft. által gyűjtött adományokat juttattunk el Sátoraljaújhelyre, a májusi árvíz károsult lakosság megsegítésére. Az általunk szállított adományok döntő többsége élelmiszer (liszt, tej, cukor, tészta, konzerv) volt, valamint tisztító szerek és egyéb hasznos dolgok.2008 A GT. Kft. támogatja a Vizek Őre Vizi-mentő Egyesületet, mert az egyesület számtalan olyan tevékenységet folytat, amelyek összefüggenek az árvízi védekezésekkel, a vízi sportokkal, valamint kiemelt fontosságú feladatként kezeli a gyermekek Balesetmegelőző Programját. Munkatársaink részére biztosítottuk a logóval ellátott céges póló mellett a nyakba akasztható azonosító kártyákat, amelyek segítségével minden kollégánk még könnyebben azonosítható.

2008 Ebben az évben már 18-ra emelkedett partnereink száma, amelyek között található néhány piacvezető cég és saját tulajdonú gépkocsival rendelkező vállalat is. Elkészítettük vállalkozásunk honlapját - WWW.SOFOR.HU -,amely elengedhetetlen része a GT. Kft. folyamatos fejlődésének.2007 Partnerünk lett két újabb vállalkozás, valamint a Pro Urbe Assistance Kft., akiknek a segítségével már el tudjuk látni ügyfeleink üzemképtelen járműveinek tréleres szállítását.
2006 Aláírásra került az a stratégiai partneri szerződés, amely által a GT. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. biztosítja az MKB Euroleasing Autóparkkezelő Zrt., a hozzá kapcsolódó cégcsoport, valamint a cégcsoport tulajdonában lévő járműveket használó vállalkozások autóinak szállítását.


2005 Ebben az évben 9-re emelkedett szerződött partnereink száma. Elkészítettük vállalkozásunk logóját, amely felkerült minden, a GT. Kft. tevékenységeihez köthető felületre, információs anyagra és az új galléros pólókra is.2004 Újabb cégeket köszönthettünk partnereink között. Ebben az évben került bevezetésre a GT. Kft. első galléros pólója, amelyet minden dolgozó visel, ezzel biztosítva a Cég egységes megjelenését, valamint a gépkocsik átvételekor az egyszerű azonosíthatóságot.2003Néhány Budapesti márkakereskedéssel szerződést kötöttünk, a náluk szervizelt gépkocsik „hozom-viszem” szolgáltatás keretein belüli szállítására.

2002 Stratégiai partneri szerződést írtunk alá az Óbudai Autójavító Kft.-vel. Feladatunk közé tartozott a szervizbe bejelentett gépkocsik beszállítása és a javítás befejezése után azok visszaszállítására.
2001 Ebben az évben alakult meg a GT. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Ekkor kötöttük meg első Együttműködési szerződésünket a Novartis Hungária Kft. -vel. A kezdeti időszakban csak a hozom-viszem szolgáltatást végeztünk, majd lehetőséget kaptunk a vállalat gépkocsi parkjához kapcsolódó Flottasegítő szolgáltatások ellátására. Feladatainkhoz tartozott többek között a függő biztosítási események miatt kapcsolatok felvétele különböző biztosító társaságokkal és a káresemények végleges lezárása.